Lista e filmave për të cilët janë apo do krijohen artikujt:

 1. Ada, 2013
 2. Alpinistët në Korab, 1965
 3. Amnistia
 4. Amsterdam Express
 5. Anija (film)
 6. Asgjë nuk harrohet, 1985
 7. Busulla (film)
 8. Bota (filmi)
 9. Dita e parë e punës
 10. E pakapshme
 11. Gjaksit
 12. Gjallë
 13. Koha e Kometës
 14. Lindje, perëndim, lindje
 15. Mao Ce Dun
 16. Matanë lumit
 17. Muajt e mjaltit
 18. Mysafiret
 19. Ne dhe Lenini
 20. Një sy mbyllur
 21. Para perëndimit të diellit
 22. Përtej kufijve
 23. Pharmakon
 24. Realite Paralele
 25. Simon (filmi)
 26. Streha mes reve
 27. Shqiptari (2010)
 28. Të gjithë qajnë
 29. Tirana Blue
 30. Trishtimi i zonjës Shnajder
 31. Vallja e Flamujve
 32. 20 vjeç
 33. 24 orëshi i një 10,000 lekëshi
 34. 100 vjet me himnin e flamurit
 35. Arena
 36. Bela (film)
 37. Beratinus
 38. Bodrumi
 39. Dita e fundit e Loro Shestanit
 40. Dritë në errësirë
 41. Dyer, dyer, dyer
 42. Esenca e jetës (film)
 43. Ëndrra e Çamërisë
 44. Fajtori
 45. Flamuri (dokumentar)
 46. Gjyqi
 47. Hekurishtja (film)
 48. Iso Polifonia (dokumentar)
 49. Kamioni (film)
 50. Kur vdekja kthen rruge
 51. Kur vriteshin poetët
 52. Lakmia (film)
 53. Libër (film)
 54. Martirët (film)
 55. Në përvjetorin e martesës
 56. Nje Nate
 57. OK (film)
 58. Pamundësia (film)
 59. Përcjellja
 60. Përtej rrugës
 61. Pushtimet Biometrike
 62. Refren për Kosovën
 63. Rojtari i Bjeshkëve
 64. Rri zgjuar
 65. Rrug
 66. S'është Lavazh
 67. Sarina (film)
 68. Sekreti i Akiut
 69. Si qeni n'rrush
 70. Skënderbeu (dokumentar)
 71. Shelgu dhe kungulli
 72. Shkallët
 73. Torollaku
 74. Ventotenne
 75. Divi dhe gjahtari
 76. 100 kafe
 77. Bishtprerat
 78. Butterfly
 79. Rastësisht e enjte
 80. Vrima përballë
 81. Baba (film)
 82. Pasioni i Ernest Komanit
 83. Letra Fati
 84. Leksioni
 85. Gurë ujë
 86. Kohë zgjedhjesh
 87. Fjalë dhe bëma
 88. Lyer në të zeza
 89. Shtremët
 90. Vdekja e gjysh Trifonit
 91. Dritarja e Spitalit
 92. Ushtarët 4
 93. Shqipëri Itali 1-0
 94. Punë fëmijësh
 95. Family market
 96. Ditët e humbura
 97. Valsi i lamtumirës
 98. Paratë
 99. Horoskopi (film)
 100. Një natë me mot të kthjellët
 101. Zheg
 102. 24 orë
 103. Kumarxhiu
 104. E dashur Ria
 105. Fshehja e Billit të Zi
 106. Kapota
 107. Kohë e lirë
 108. Qesh dhe qaj
 109. Shpuzë
 110. Pa mbarim
 111. Pa tru është qielli
 112. Vrasësit e qenve
 113. Mëngë këmishe
 114. Buka
 115. Pritja
 116. Hekur dhe zot
 117. Faraway
 118. Nëntori i ftohtë
 119. Biseda (film)
 120. Dega e vogël (film)
 121. Kaini (film)
 122. Një histori
 123. Rituali i një qyteti
 124. Dy trandafilat
 125. Të burgosur pa burg
 126. Njeriu (film)
 127. Krom (film)
 128. Ndërkombëtarët
 129. Të thyer
 130. Përtej detit
 131. Hija e diellit
 132. Sex, përrallë dhe celular
 133. Dita zë fill
 134. Bunker (film)
 135. Pranverë e paharruar në fshatin e harruar
 136. Të tretunit
 137. Martesa (film)
 138. Elvisi kthehet në shtëpi
 139. Delegacioni
 140. Damari
 141. Hije
 142. Mos
 143. Yjet e të ardhmes
 144. Legjenda e bastunit
 145. Cirku fluturues
 146. Burri i shtëpisë
 147. 7 ditë
 148. Njeriu i dosjeve
 149. Shpia
 150. Bolero në vilën e pleqve (film)
 151. Liqeni im
 152. Portreti i pambaruar i Klara Bellinit
 153. Vera pa kthim
 154. Derë e hapur
 155. Nik
 156. Testamenti (film)
 157. 3 luanë drejt Venecias
 158. Xixëllonjat
 159. Love
 160. Nji prej nesh
 161. Karuseli
 162. Ana
 163. KENO
 164. ATA
 165. Motër dhe vëlla
 166. Lule plastike
 167. Ardhur nga ëndrrat
 168. Ne kemi diellin
 169. Shtëpia e vjetër
 170. Atila
 171. E huaja
 172. Tirana 100 km
 173. 113 (film)
 174. Fusha e mëllenjave
 175. Ngjarje pa lëvizje
 176. Koha e Pelikulës, Xhanfize Keko
 177. Saga e Dinejve
 178. Ritual në errësirë
 179. Bonboni Pelivoni
 180. Kanguri, dallëndyshja dhe trumcaku
 181. Majmuni dhe maçoku
 182. Shqiponja dhe sorra
 183. Njeriu me këmishë

Ne gjuhë të tjera: